Cookie voorkeuren

 

Dierenpension 'Marknesse'

Gun uw dier ook vakantieplezier!

zak carocat 3mixCarocat Premium 3-Mix

Een uitgebalanceerde voeding, licht verteerbaar en zeer smakelijk voor volwassen katten. "Carocat" 3-Mix is een voeding vol variatie, met kip en rund. Een bijzonder smakelijke voeding met rijst en alle voedingselementen welke "Carocat" 3-Mix tot een complete voeding maakt voor volwassen katten.

Lees meer >>>

CC 2516 Energy25/16 Energy

Topprestaties verlangen een topconditie. CaroCroc Energy houdt uw hond in topconditie bij zware inspanning. Denkt u bij zware inspanning aan politie-, bewakings-, ren- en sledehonden, drachtige teven (vanaf 42 dagen), zogende teven en dekreuen.

CaroCroc Energy bevat 25% eiwit en 16% vet, streng geselecteerde grondstoffen zoals dierlijke eiwitten, vetten en granen, aangevuld met vitaminen, sporenelementen en mineralen, in de juiste verhouding voor het behouden van een topconditie.

CCK 3118 Fish31/18 With Fish

Katten zijn dol op vis. CaroCroc With Fish is een smakelijke voeding, rijk aan hoogwaardige gedehydreerde vis en afgestemd op de behoeften van volwassen katten. CaroCroc With Fish is licht verteerbaar.

CC 2312 Original23/12 Original

Is uw hond gezond en blijft hij met relatief lichte lichamelijke inspanning gemakkelijk op gewicht, dan is CaroCroc Original een passende voeding. Denkt u bij honden met lichte lichamelijke inspanning aan huishonden, tentoonstellingshonden of honden die tijdelijk geen zware prestaties leveren, zoals teven buiten de dracht- en lactatieperiode en dekreuen in rust.

CaroCroc Original bevat 23% eiwit en 12% vet. Daarnaast heeft CaroCroc Original een optimale omega-3 en -6 verhouding.

CCK 3118 Lamb31/18 With Lamb

Heeft uw kat een gevoelige spijsvertering, dan kan CaroCroc With Lamb uitkomst bieden. CaroCroc With Lamb is een smakelijke voeding. Door het relatief hoge aandeel gedehydreerd lam (5%) is het nóg lichter verteerbaar.

CC 228 LowEnergy22/8 Low Energy

De mate van lichamelijke inspanning en aanleg voor overgewicht varieert per hond. Om de gezondheid van uw hond te bewaken, is het belangrijk daar rekening mee te houden.

CaroCroc Low Energy is een brok voor volwassen honden met relatief weinig lichamelijke inspanning (wandelen en spelen) die neigen naar overgewicht (bijvoorbeeld Labrador en Golden Retriever) of gecastreerd/gesteriliseerd zijn. CaroCroc Low Energy bevat 22% eiwit en 8% vet. Daarnaast bevat CaroCroc Low Energy een optimale omega-3 en -6 verhouding.

CCK 3319 Chicken33/19 With Chicken

CaroCroc With Chicken bevat een hoog aandeel gedehydreerde kip (18%). CaroCroc With Chicken is een volledige, licht verteerbare en zeer smakelijke voeding voor volwassen katten. Het bevat alle voedingsstoffen die uw volwassen kat nodig heeft.

CC 1810 Senior18/10 Senior

Naarmate uw hond ouder wordt, verandert zijn voedingsbehoefte. Oudere honden (vanaf ongeveer 7 jaar) hebben een lagere eiwit- en mineralenbehoefte. Voor het welzijn van uw hond is het belangrijk de voeding hierop aan te passen.

De samenstelling van CaroCroc Senior is afgestemd op de behoefte van oudere honden. Hierdoor wordt de nier- en leverfunctie ondersteund. CaroCroc Senior bevat omega-3 en -6 vetzuren.

Voedingsadvies: CaroCroc Senior is verkrijgbaar in CaroCroc Senior Premium en CaroCroc Senior Super Premium voor honden met gevoelige maag, darmen of huidaandoeningen.

CC 1610 Senior16/10 Senior

Naarmate uw hond ouder wordt, verandert zijn voedingsbehoefte. Oudere honden (vanaf ongeveer 7 jaar) hebben een lagere eiwit- en mineralenbehoefte. Voor het welzijn van uw hond is het belangrijk de voeding hierop aan te passen.

De samenstelling van CaroCroc Senior is afgestemd op de behoefte van oudere honden. Hierdoor wordt de nier- en leverfunctie ondersteund. CaroCroc Senior bevat omega-3 en -6 vetzuren.

Voedingsadvies: CaroCroc Senior is verkrijgbaar in CaroCroc Senior Premium en CaroCroc Senior Super Premium voor honden met gevoelige maag, darmen of huidaandoeningen.

CC 2517 Junior25/17 Junior

Evenwichtige voeding vormt, met name bij middelgrote tot grote rassen, een belangrijke basis voor jonge opgroeiende honden. CaroCroc Junior verzekert u van een goede groei en ontwikkeling van uw hond. Het bevat alle bouwstoffen, in de juiste verhouding, die uw pup of jonge opgroeiende hond nodig heeft.

Pups van grote rassen mogen niet te snel groeien. Dit vergroot het risico op gewrichtsproblemen.

CaroCroc Junior bevat een optimaal energie-, eiwit- en calciumgehalte voor een gelijkmatige groei.

CC 2311 Support23/11 Support

Vraagt u lichte lichamelijke inspanning van uw hond, zoals spelen of wandelen, dan is CaroCroc Support geschikt. Dit geldt ook voor tentoonstellingshonden of honden waarvan tijdelijk geen prestaties worden verwacht, zoals teven buiten de dracht- en lactatieperiode en dekreuen in rust.

CaroCroc Support is zeer smakelijk en bevat alle benodigde bouwstoffen die uw hond nodig heeft voor onderhoud, instandhouding van spieren, sterk beendergestel, een gezond gebit, goed functionerende organen en een glanzende vacht. CaroCroc Support bevat de hoogwaardige grondstof gedehydreerd lam. Gedehydreerd lam levert een bijdrage aan het voorkomen van voedingsallergieën en wordt 4% toegevoegd.

CC 2818 Puppy28/18 Puppy

Uw pup ontwikkelt zich, vanaf de geboorte tot 10 maanden voor kleine rassen en 15 maanden voor grote rassen, volop. In deze periode wordt het beenderstelsel, het gebit, spieren en het verteringsstelsel gevormd. Goede voeding is daarom juist in deze levensfase cruciaal.

CaroCroc Puppy is een complete voeding voor pups en jonge opgroeiende honden van kleine rassen. Door de uitgebalanceerde samenstelling ontwikkelt uw pup zich optimaal en legt daarmee een stevige basis voor een gezond en vitaal hondenleven.

Voedingsadvies: voer uw pup vanaf de vierde levensweek bij met CaroCroc Puppy.